DNV GL

Tečajevi- upravljanje zdravljem i sigurnošću na radu

Primjenjujte sustavan pristup u zaštiti svojih djelatnika. Educirajte ih o normama u području zdravlja i sigurnosti te na koji način uspostaviti procese i sustav zdravlja i sigurnosti na radu.

Kontaktirajte nas:

Kalendar seminara 2017.

Kalendar

Želite li znati više o našim tečajevima?

Kontaktirajte nas
SHARE:
PRINT:
Health and safety

Training Information

Implementiranje sustava zdravlja i sigurnosti omogućuje Vašoj organizaciji da provodi praćenje i upravlja rizicima vezanim uz radno okruženje.

Osoblje koje je na odgovarajući način osposobljeno za implementiranje procesa i sustava doprinijet će sistematičnosti u provođenju zahtjeva za zdravlje i sigurnost.


​Tečajevi koje nudi DNV GL- Business Assurance pružaju Vam znanje o tome kako raditi na sustavan način s ciljem stvaranja po zdravlje i sigurnost sigurnog radnog okruženja.

Sigurno radno okruženje smanjit će broj nesreća te pomoći stvaranju pozitivnog stava kod zaposlenih i poboljšati Vaše poslovne rezultate.

OHSAS 18001 je na svjetskom nivou najprepoznatljiviji i najčešće korišten sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću. DNV GL-Business Assurance pruža usluge edukacije kako bi osobe u Vašoj organizaciji zadužene za sustav bile upoznate sa zahtjevima norme, načinom implementacije te principima auditiranja, i kako bi se osiguralo što sigurnije radno okruženje, kontinuirani napredak i, konačno, bolji poslovni rezultat.

Osim toga, od organizacija se očekuje da ispune lokalne zakonske zahtjeve i norme.

Naši predavači upoznati su s lokalnim tržištem i u mogućnosti prilagoditi se specifičnim zahtjevima koji se odnose na Vaše poslovanje.