DNV GL

Tečaj za upravljanje sigurnošću hrane

Tečaj za upravljanje rizicima i sigurnost u sektoru hrane i pića.

Kontaktirajte nas:

Kalendar seminara 2018.

Kalendar

Želite li znati više o našim tečajevima?

Kontaktirajte nas
SHARE:
PRINT:
Food and beverage

Training Information

Proizvodi iz sektora hrane i pića važni su za sve potrošače. Oni očekuju da su proizvodi sigurni i održivi te sve više drže proizvođače i trgovce odgovornima za sve aspekte vezane uz hranu i piće koje konzumiraju. Sustavan pristup svim aspektima proizvodnje hrane je kritičan, počevši već od faze primarne proizvodnje pa sve do kompetencija djelatnika.

Vašoj je tvrtci potrebno dobro razumijevanje zahtjeva sigurnosti hrane, te znanja o upravljanju rizicima i opasnostima kako bi se nosili sa svim tim izazovima. Za to je potrebna vrlo učinkovita komunikacija sa zainteresiranim stranama i kontinuirana edukacija zaposlenika.

Tečajevi koje pružamo

Naš lokalni tim ili pak stručnjaci iz drugih DNV GL ureda u mogućnosti su za Vas održati različite vrste tečajeva u području sigurnosti hrane. Naši su tečajevi osmišljeni na način da globalno znanje i iskustvo putem provjerenih metoda i koncepata prenosimo na lokalnim tržištima. 

Iz naše ponude možete odabrati postojeće tečajeve kao što je HACCP i upravljanje rizicima ili pak zatražiti edukaciju koju možemo pripremiti prema vašim potrebama u području sigurnosti hrane temeljeno na međunarodnim normama i smjernicama kao što su IFS, BRC, FSSC 22000, ISO 22000 i sl.