DNV GL

Tečaj za Internog auditora - FSSC 22000

Obuka za održavanj, primjenu i provođenje internih audita prema normi FSSC 22000

Kontaktirajte nas:

Želite li više informacija o tečajevima?

Kontaktirajte nas

Prijava na tečaj

Prijava
SHARE:
PRINT:
BRC Global Standard for Packaging and FSSC 22000

Training Information

FSSC 22000 Interni auditor

Lokacija
Datum
Lokacija
Zagreb
Datum
14. - 15. studenog 2017.

Norma FSSC 22000 norma je za uspostavu i održavanje sustava upravljanja sigurnošću hrane. Ona pruža sveobuhvatan pristup i primjenjiva je na sve organizacije koje se bave proizvodnjom, skladištenjem, čuvanjem i transportom prehrambenih proizvoda.
Cilj tečaja je pružiti polaznicima dovoljno informacija, znanja i vještina za učinkovito planiranje, provođenje i izvještavanje s internog audita temeljenog na normi FSSC 22000.

Sadržaj tečaja:
•    Razumijevanje norme FSSC 22000 i koristi koje donosi njena primjena
•    Zahtjevi FSSC 22000
•    Planiranje audita
•    Priprema dokumentacije za provođenje audita
•    Izvođenje audita
•    Izvještavanje s audita

Kome je tečaj namjenjen
•    osobama koje se bave uvođenjem, održavanjem i razvojem sustava upravljanja sigurnošću hrane,
•    voditeljima procesa proizvodnje, održavanja, nabave, logistike i sl.

Trajanje tečaja:
2 dana

Cijena tečaja:
2.300 kn + PDV (cijena uključuje ručak i osvježenje u pauzama)

 

Sadržaj i program tečaja

1. dan tečaja

  • Vrijeme
    Naslov/Opis
  • 9.00 -9.15

    Uvod u tečaj

  • 9.15 -9.30

    Sustavi upravljanja

  • 9.30 -10.00

    FSSC 22000 certifikacijska shema

  • 10.00 -12.15

    Svrha i zahtjevi norme FSSC 22000

  • 12.15 -13.15

    Ručak

  • 13.15 -14.45

    Interni auditi - što i zašto?

  • 15.45 -17.00

    Priprema audita

2. dan tečaja

  • Vrijeme
    Naslov/Opis
  • 9.00 -9.15

    Presjek proteklog dana

  • 9.15 -12.15

    Izvođenje audita prema zahtjevima FSSC 22000

  • 12.15 -13.15

    Ručak

  • 13.15 -14.15

    Izvođenje audita (nastavak)

  • 14.15 -15.30

    Izvještavanje s audita & Follow up

  • 15.30 -16.30

    Test za polaznike

  • 16.30 -17.00

    Zatvaranje i zaključci, osobni planovi aktivnosti, refleksije