DNV GL

Tečaj za Interne auditore OHSAS 18001

Čvrsta usmjerenost Vaše kompanije prema zaštiti zdravlja i sigurnosti na radu zaposlenika faktor je raspoznavanja na sve konkurentnijem tržištu.

Kontaktirajte nas:

Želite li više informacija o tečajevima?

Kontaktirajte nas

Prijava na tečaj

Prijava
SHARE:
PRINT:
Health and safety

Training Information

OHSAS 18001

Seminar za Interne auditore
Lokacija
Datum
Lokacija
Zagreb
Datum
7. - 8. prosinca 2017.

Certificiran sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu pokazuje opredjeljenost da zaštitite zaposlene od opasnih incidenata. Certifikacijom svoga Sustava upravljanja zdravstvenom zaštitom i sigurnošću na radu prema OHSAS 18001 normi preuzimate kontrolu nad kritičnim procesima u svoje ruke. OHSAS 18001 se primjenjuje na tvrtke svih veličina, ali je posebno prikladan za tvrtke s velikim brojem zaposlenih radnika, fizički zahtjevnim radnim mjestima, odnosno s visoko rizičnim radnim uvjetima. Seminar daje osnovna znanja o najvažnijim elementima sustava zaštite zdravlja i sigurnosti na radu prema međunarodnoj normi OHSAS 18001. Tumači normu, te specifikacije i smjernice za uvođenje norme. Seminar je namjenjen tvrtkama koje imaju proaktivan  pristup zaštiti zdravlja i sigurnosti na radu. 


Ciljevi seminara

  • Pregled normi
  • Svrha Sustava upravljanja OH&S
  • Svrha i sadržaj specifikacija/referentnih normi i njihovo razumijevanje
  • Tumačenje OHSAS 18001
  • Uloge i odgovornosti Auditora
  • OHSAS 18001 (analiza zahtjeva)
Cijena seminara po osobi je 2.500,00 HRK + PDV. Cijena uključuje sve potrebna radne materijale za seminar, polaganje ispita za Internog auditora, izdavanje certifikata o uspješno položenom/pohađanom seminaru, te osvježenje u pauzama predavanja.