DNV GL

Tečaj-Tranzicija na normu ISO 9001:2015

Seminar traje jedan dan, te je namijenjen upoznavanju polaznika sa zahtjevima nove norme, promjenama koje će se dogoditi u strukturi i primjeni zahtjeva.

Kontaktirajte nas:

Želite li više informacija o tečajevima?

Kontaktirajte nas

Prijavite se na tečaj

Prijava
SHARE:
PRINT:
Training services from DNV GL - Business Assurance

Training Information

 • When:
  Add to calendar 2017/11/06 09:00 2017/11/06 18:00 Tečaj-Tranzicija na normu ISO 9001:2015 Seminar traje jedan dan, te je namijenjen upoznavanju polaznika sa zahtjevima nove norme, promjenama koje će se dogoditi u strukturi i primjeni zahtjeva.
  https://www.dnvgl.hr/training/tecaj-tranzicija-na-normu-iso-9001-2015-54064
  This only adds the training to your calendar, please remember to register for this training.
  false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Tranzicija

ISO 9001:2015
Lokacija
Datum
Lokacija
Zagreb
Datum
6. studenog 2017.
Lokacija
Zagreb/Split
Datum
14. prosinca 2017.

Cilj seminara je upoznavanje polaznika sa zahtjevima norme, te uz aktivno sudjelovanje, pripremu na promjene sustava kojima će se prilagoditi u vlastitoj organizaciji​. Poznavanje norme ISO 9001:2008 je preduvjet, a preporuča se da polaznici imaju položen seminar za interne auditore. Neki od novih zahtjeva u normi, u odnosu na sadašnju verziju, su:

 • Rizici kao osnova za sustave upravljanja. Za razliku od dosadašnjeg pristupa u kojem su se organizacije trebale prilagoditi određenim zahtjevima, nova verzija norme postavlja izazov pred organizacije na način da će prije planiranja odgovarajućeg sustava upravljanja trebati provesti analizu svojih rizika. 
 • Jači naglasak na vodstvu i opredijeljenosti od strane najviše uprave kroz odgovornost  za učinkovitost sustava upravljanja
 • Jača usmjerenost na ciljeve i potrebe za poboljšanjima te odgovarajuće planiranje potrebno za izvršenje ciljeva
 • Zahtjevi vezani uz potrebe za resursima povezani su i opsežniji
 • Norma stavlja veći naglasak na provjeru vanjskih procesa, proizvoda i usluga. Time se prati trenutna stvarnost u kojoj djeluju organizacije zbog kompleksnijeg poslovnog okruženja, podugovaranja procesa i kompleksnijih lanaca nabave.
 • Prošireni zahtjevi vezani za unutarnju i vanjsku komunikaciju, uključujući i potrebu za određivanje što, kada i kako (metode) komunicirati
Cijena sudjelovanja po polazniku iznosi 800,00 kn+PDV.