DNV GL

Radionica - nesukladnosti i popravne radnje

Dokazano neispunjenje određenog zahtjeva ili zadanog kriterija predstavlja nesukladnost. Za postojanje nesukladnosti preduvjet je postojanje zahtjeva i dokaza o neispunjenosti zahtjeva. Ne postoji sustav koji svakodnevno funkcionira bez grešaka, tj. nesukladnosti. No, što je sve potrebno znati o nesukladnostima kako bismo njima uspješno upravljali?

Kontaktirajte nas:

Želite li više informacija o tečajevima?

Kontaktirajte nas

Prijava na radionicu

Prijava
SHARE:
PRINT:
Sustainability reporting services by DNV GL

Training Information

  • When:
    Add to calendar 2017/12/15 09:00 2017/12/15 18:00 Radionica - nesukladnosti i popravne radnje Dokazano neispunjenje određenog zahtjeva ili zadanog kriterija predstavlja nesukladnost. Za postojanje nesukladnosti preduvjet je postojanje zahtjeva i dokaza o neispunjenosti zahtjeva. Ne postoji sustav koji svakodnevno funkcionira bez grešaka, tj. nesukladnosti. No, što je sve potrebno znati o nesukladnostima kako bismo njima uspješno upravljali?
    https://www.dnvgl.hr/training/radionica-nesukladnosti-i-popravne-radnje-67416
    This only adds the training to your calendar, please remember to register for this training.
    false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Nesukladnosti i popravne radnje

Radionica
Lokacija
Datum
Lokacija
Zagreb
Datum
15. prosinca 2017.
Pravilnim odabirom aktivnosti u području upravljanja nesukladnostima postiže se povećana  odgovornost djelatnika i svijest o potrebi učenja iz grešaka. Takvim pristupom osigurava se provođenje trajnih poboljšanja čime poslovni sustav tvrtke ostvaruje izravne financijske uštede i koristi.
U svakom slučaju, Što je manje nesukladnosti niži su troškovi poslovanja. No nikako ne smijemo zanemariti činjenicu da je nesukladnost, kada se ona dogodi, potrebno ukoloniti korekcijom i spriječiti njeno ponavljanje pomoću odgovarajuće popravne radnje.
Ignoriranje nesukladnosti najskuplji je pristup i često može dovesti do značajnih posljedica za poslovanje tvrtke.
Učinkovit sustav je onaj koji kroz svoje procese i odvijanje svakodnevnih aktivnosti kontinuirano uči iz rizika, prilika i grešaka. U tome veliku pomoć predstavljaju auditi (vanjski auditi certifikacijske kuće ili pak interni auditi) čiji rezultati jasno identificiraju slabe točke sustava.

Kako upravljati nesukladnostima?

S ciljem odgovarajuće implementacije i primjene sustava koji omogućava ranu detekciju potencijalnih i postojećih nesukladnosti, DNV GL je osmislio radionicu namijenjenu svim osobama uključenim u izgradnju i održavanje sustava upravljanja.
Ispravno upravljanje nesukladnostima je samo ono koje će spriječiti ponavljanje pogreške.
Radionica na interaktivan način, kroz praktične primjere i radom u grupama obrađuje načine detekcije nesukladnosti, njihovo odgovarajuće bilježenje, komunikaciju te odluke o daljnjim radnjama koje će spriječiti da se one ponovo dogode.

 
Radionica se održava u trajanju od jednog radnog dana, po cijeni od 1.300 kn + PDV po polazniku. Cijena uključuje ručak i osvježenje u pauzama.