DNV GL

Prošireni Life Science fokus

Na temelju naše jake pozicije i prepoznatljivosti u sektoru hrane i pića, širimo svoju ponudu kao globalni pružatelj usluga potvrđivanja na međunarodnim tržištima u domeni Life Sciences.

Kontaktirajte nas:

Želite više informacija?

Da, molim
Doctor holding hands with patient

Svi smo mi ranjivi u slučaju nesigurnosti ili nedostatka hrane ili pak u slučaju lošeg djelovanja lijekova ili medicinskih uređaja.

Ta se ranjivost reflektira na krhkom odnosu između organizacija koje pružaju hranu ili rade na očuvanju zdravlja ljudi i njihovih potrošača, kupaca i pacijenata. Pitanja kvalitete mogu vrlo brzo uništiti tvrtke i institucije razvijane godinama, Rizici po ljude i gospodarstvo te kompleksnost upravljanja tim rizicima toliko su važni da organizacije, vlasnici brendova, pa čak i javni sektor često zahtijevaju uključenost neovisnih pružatelja usluga potvrđivanja kako bi na odgovarajući način upravljali rizicima.

DNV GL employee in front of computer

Proširenje uloge potvrđivanja

Mali je broj tvrtki u mogućnosti pružiti tako cjelovitu podršku u kontroli kvalitete u okruženju visokih rizika i nulte tolerancije na pogrešku, u isto vrijeme pomažući globalnim organizacijama u upravljanju kompleksnim nacionalnim i internacionalnim regulativama i opskrbnim lancima u svakom kutku svijeta. U našim ciljanim sektorima naša postignuća potvrđuju da radimo upravo to. Takvo priznanje postavlja nas na jedinstvenu poziciju za daljnje širenje naše uloge globalnog pružatelja usluga potvrđivanja, podržano jakim tehnološkim kompetencijama u ključnim segmentima domene Life Sciences. Zdravstvo te hrana i piće su dva ključna segmenta u kojima smo izgradili jaku vertikalnu stručnost te namjeravamo i dalje širiti i jačati svoju ulogu i prisutnost u tim područjima.

Doctor preparing operation

Zdravstvo

U segment zdravstva vodeće smo akreditacijsko tijelo za bolnice i zdravstveni sustav u SAD-u, s  rastućom prisutnošću na europskim tržištima. Naš je pristup oslonjen na inovativnost i suradnju s ciljem pomoći pružateljima zdravstvenih usluga u identifikaciji, procjenama i upravljanju rizicima uz osiguravanje održivosti poslovanja.  Naša stručna usmjerenost ka sustavnom razmišljanju i brizi orjenitiranoj na pacijenta oslonjena je na naša znanja, međunarodne norme i akreditacijski postupak s ciljem povećanja cjelokupne kvalitete zdravstvenog sustava. Aktivno sudjelovanje u istraživačkim projektima te partnerstvo s privatnim i javnim subjektima u zdravstvu zaokružuju DNV GL-ove aktivnosti u ovom vrlo širokom području u kojem tehnologija i inovacije imaju revolucionaran utjecaj.

Seafood farm

Hrana i piće

Također, u području hrane i pića ističemo se kao partner od povjerenja, te kao podrška u stvaranju povjerenja i zaštiti globalnih brendova. Širenjem našeg fokusa izvan sigurnosti hrane i upravljanja opskrbnim lancima, dodatno ćemo ojačati svoju poziciju u području potvrđivanja proizvoda uz istovremeno ojačavanje u domeni primarnih industrija, uključujući poljoprivredu, akvakulturu i ribarstvo.