DNV GL

Upravljanje i sigurnost

I ove će godine zaštita zdravlja i sigurnosti na radu biti u fokusu susreta regionalnih i europskih stručnjaka okupljenih u Europskom društvu inženjera sigurnosti.

Kontaktirajte nas:

Želite dodatne informacije

Kontaktirajte nas
SHARE:
PRINT:
Man looking at the view from top of skyscrapper

Event Information

 • Gdje:

  Neum, Mostar (BiH)

 • Kada:
  09 June - 10 June 2017
  Add to calendar 2017/06/09 12:13 2017/06/10 12:13 Upravljanje i sigurnost I ove će godine zaštita zdravlja i sigurnosti na radu biti u fokusu susreta regionalnih i europskih stručnjaka okupljenih u Europskom društvu inženjera sigurnosti.
  https://www.dnvgl.hr/events/upravljanje-i-sigurnost-64244
  This only adds the event to your calendar, please remember to register for this event.
  false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349
 • Cijena po polazniku:

  Prijave zaprima organizator događaja

 • Web stranica: www.european-safety-engineer.org
 • Prisustvo po prijavi

Konferencija ˝Upravljanje i sigurnost˝već niz godina okuplja autore i sudionike koji aktivno promoviraju društvene i ekonomske aspekte sigurnosti, uz razmatranje postojećih i novih rizika te mjera koje je potrebno primijeniti s ciljem prevencije i zaštite.
Kako bi se na odgovarajući način odgovorilo na izazove s kojima se suočavamo u području sigurnosti, potrebna je multidisciplinarna međunarodna suradnja koja će rezultirati razvojem sustava usmjerenih na sigurnost.
Konferencija koja će ove godine biti održana 9.-10 .lipnja u BiH, u Neumu i Mostaru obrađivati će teme sigurnosti i upravljanja znanjem. 

Jedan od radova koji će biti predstavljeni na konferenciji biti će i rad DNV GL-a na temu ˝Znanje i sigurnost kao komparativna prednost˝.

Više o konferenciji