DNV GL

Novosti u području zaštite osobnih podataka

Pozivamo Vas na seminar koji će za Vas održati Odvjetničko društvo Bardek, Lisac, Mušec, Skoko u suradnji s CMS Reich Rohrwig Hainz i DNV GL- Business Assurance.

Kontaktirajte nas:

Želite dodatne informacije

Kontaktirajte nas

Prijavite se

Prijava
SHARE:
PRINT:
Management Systems Certification

Event Information

 • Gdje:

  Zagreb

 • Mjesto:

  Draškovićeva 45 (prostor HGK)

 • Kada:
  05 May 2016
  Add to calendar 2016/05/05 10:00 2016/05/05 12:00 Novosti u području zaštite osobnih podataka Pozivamo Vas na seminar koji će za Vas održati Odvjetničko društvo Bardek, Lisac, Mušec, Skoko u suradnji s CMS Reich Rohrwig Hainz i DNV GL- Business Assurance.
  https://www.dnvgl.hr/events/novosti-u-podrucju-zastite-osobnih-podataka-62820
  This only adds the event to your calendar, please remember to register for this event.
  Draškovićeva 45 (prostor HGK) false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349
 • Cijena po polazniku:

  Sudjelovanje se ne naplaćuje

Seminar će predstaviti novosti koje donosi stroža regulativa za zaštitu podataka i tehnička rješenja koja će osigurati njenu kontinuiranu primjenu i koja predstavljaju budućnost u području zaštite podataka.

Pozadina
Prema podacima Europske komisije, više od 90% građana EU izjasnilo se da želi primjenu istih prava za zaštitu osobnih podataka u čitavoj Uniji, bez obzira gdje se ti podaci obrađuju. U 2016. godini trebala bi stupiti na snagu uredba koja će to i osigurati. Za Hrvatsku i poslovne subjekte u njoj ovo znači strožu regulativu i potrebu za značajnim pripremama kako bi pravovremeno uskladili svoje poslovanje s novim obvezama te izbjegli sankcije koje nova regulativa predviđa.
Osim uredbe, koja predstavlja važan zaokret u sustavu uređenja zaštite osobnih podataka, dogodile su se i druge promjene u europskom pravu i praksi, o kojima bi subjekti čije poslovanje uključuje prekogranični prijenos podataka trebali voditi računa.
Upoznajte se s novinama koje nas očekuju u području zaštite osobnih podataka na vrijeme i uz pomoć stručnjaka koji raspolažu svim informacijama potrebnim za Vašu pravovremenu prilagodbu.

Tehnička prilagodba
Predavanje će obuhvaćati ne samo pravne podloge, već i moguća tehnička rješenja koja će osigurati potpunu usklađenost s novim zahtjevima te njihovu kontinuiranu primjenu kroz sve Vaše poslovne procese.
Poslovni subjekti u svijetu i Hrvatskoj kao najbolji odgovor na takve izazove prepoznaju sustav  upravljanja koji osigurava da je u sve poslovne procese ugrađena najbolja svjetska praksa upravljanja podacima. Najzastupljeniji takav sustav je međunarodna norma ISO 27001 čija primjena osigurava ne samo usklađenost, već i poslovno najučinkoviti model upravljanja sigurnošću informacija. 


Predviđeno trajanje seminara je dva sata.
Pridružite nam se!