DNV GL

Glavne značajke

Lumina screenshot

LuminaTM je jedinstven set alata koji analiziraju djelovanje vašeg sustava upravljanja, omogućavajući interni benchmarking kao i benchmarking u odnosu na tvrtke slične vama.

Postavite upite i pretražujte podatke kroz intuitivno sučelje prilagođeno za vaše samo stalno korištenje, gdje vam više od 1,6 miliona pronalazaka iz tisuća kompanija omogućava uspoređivanje vašeg djelovanja s djelovanjem odabranih referentnih grupa.

Lumina nudi:

  • Mjerenje djelovanja vašeg sustava upravljanja.
  • Opis granularnog djelovanja područja/procesa unutar vašeg sustava upravljanja.
  • Detaljni benchmarking vizualni prikaz putem termometara koji prikazuju područja za poboljšanje.
  • Rana upozorenja na najčešće kritične procese i snage sustava upravljanja.
  • Opširni interni benchmarking između jedinica/lokacija vaše organizacije.
  • Uspoređivanje s benchmarking referentnim grupama (kao što su tvrtke slične vama ili pak oni najuspješniji).
  • Analiziranje trendova kroz vrijeme.

Informacije koje pruža Lumina na jednostavan vam način mogu pomoći u prepoznavanju i prioritiziranju područja sustava upravljanja koja je potrebno poboljšati.

Lumina Plus

Lumina standardna verzija dostupna je bez dodatnog troška svim našim klijentima, a premium verzija, Lumina Plus, pruža dodatne sadržaje i vrijednosti za razumnu cijenu za koju nudi napredniji benchmarking i mjerenja.

Benchmarking izvještaj i radionica

Naši stručnjaci mogu vam također pomoći u boljem razumijevanju podataka i benchmarking rezultata. Odredite do dvije benchmarking grupe i rezultati izvještaja biti će podijeljeni na radionici s našim stručnjacima koji će vas provesti kroz izvještaj koji prikazuje snage, slabosti i područja za poboljšanje vašeg sustava.