DNV GL

Tranzicija na norme iz 2015.

Nove norme iz područja upravljanja kvalitetom, okolišem već su izdane. Očekuje nas novo izdanje norme za upravljanje zdravljem i sigurnošću. Surađujte s nama kako biste što jednostavnije obavili tranziciju na nove norme.

ISO 2015 transitions - partner with DNV GL on the transition

​Objava novih normi za sustav upravljanja kvalitetom i okolišem vrlo je važan trenutak za sve industrije širom svijeta. Temeljni elementi i principi na na kojima su izrađene sve nove već norme prate takozvanu ˝High Level˝ strukturu.

To znači da će sve nove ISO norme sustava upravljanja biti usklađene na temelju zajedničkih zahtjeva i pratiti zajedničku strukturu i pojmove. Time će u budućnosti organizacijama biti znatno olakšana primjena normi i razvoj vlastitih sustava. Sadašnji korisnici normi jasno će prepoznati prednosti ovog usklađenog pristupa.

Naša metodologija auditiranja –nova generacija certifikacije na bazi procjene rizika – Next Generation Risk Based Certification već je usklađena s novim pristupom i smjerom kretanja ISO normi. Uz uobičajene aktivnosti provjere ispunjenja zahtjeva normi, naša metodologija usmjerava se na promatranje rizika ključnih za Vašu organizaciju korištenjem šireg pogleda na poslovanje na taj način Vam omogućavajući ostvarenje poboljšanja u područjima koja imaju najveći utjecaj na Vaš dugoročni poslovni uspjeh. 

Što možete napraviti već sada?

Svako putovanje predstavlja izazov kojem možemo pristupiti bez veće pripreme i u zadnjem trenutku, ali i uz dobru pripremu i na vrijeme. Kontaktirajte svoj najbliži  DNV GL ured kako biste dobili sve informacije potrebne za bolje razumijevanje utjecaja koji će promjene u normama imati na Vaše poslovanje. Prepoznajte potrebe za edukacijom u svojoj organizaciji uz našu pomoć. Stupite u kontakt s DNV GL uredom kako biste dobili sve informacije potrebne za organizaciju Vaše obuke. Budite proaktivni i planirajte aktivnosti GAP analize – procjene Vašeg sustava u odnosu na nove zahtjeve normi.