DNV GL

Breadcrumbs

Registrirajte se na Veracity i započnite s nama digitalno putovanje putem nove platforme za certifikacijske markice

Registracijom na Veracity zajednički započinjemo naše digitalno putovanje: kontaktirajte DNV GL kako biste saznali koju e-mail adresu možete koristiti za registraciju. Prvi korak je eCertMark aplikacija, nova platforma namijenjena distribuciji certifikacijskih markica.

Business Assurance - DNV GL

S početkom studenog 2017., My DNV GL usluge preseljene su na veracity.com. Vaše postojeće usluge i dalje su dostupne na jednostavan način smještene su na ˝My Services˝na veracity.com. 

Ukoliko ste već registrirani, s Vaše strane nije potrebno učiniti ništa.  Sve usluge i aplikacije koje ste koristili uz pomoć My DNVGL i dalje su dostupne bez promjena. URL-ovi i podatci za pristup koje ste koristili na My DNVGL i dalje nakon prijenosa na Veracity funkcioniraju na jednak način. 
Za pristup našim digitalnim uslugama potrebno je obaviti registraciju u za to predviđen prostor, klikom na oznaku Login na gornjem desnom dijelu naše stranice. Email i lozinka korišteni za registraciju biti će potrebni i za sve buduće pristupe.

Kako biste se mogli registrirati, Vaša e-mail adresa treba biti aktivirana s naše strane. Na taj način dobivate pristup svim digitalnim uslugama. Molimo Vas da pri registraciji koristite odgovarajući e-mail koji je u službenoj bazi DNV GL-a i putem kojeg inače obavljate komunikaciju s DNV GL-om. 

Kada pristupite na veracity.com, pod poglavljem “My Services”, klikom na CertMark pristupate platformi namijenjenoj certifikacijskim markicama. Potom ćete imati pristup na stranicu na kojoj su navedene sve Vaše certifikacije. Na toj lokaciji imate mogućnost preuzimanja .zip paketa koji sadržava sve dostupne formate i verzije certifikacijskih markica za Vas, kao i priručnik za upotrebu certifikacijskih markica.

Važna nova pogodnost koju dobivate korištenjem ove aplikacije je kreiranje ˝web markice˝: digitalne poslovne kartice namijenjene klijentima i drugim zainteresiranim stranama. Takva markica daje dodatnu snagu Vašem predstavljanju, s obzirom da su na njoj vidljivi podatci verificirani od DNV GL-a kao akreditiranog neovisnog tijela.
Podatci navedeni u ˝web markici˝automatski su validirani od strane DNV GL-a.

Drugim riječima, radi se o digitalnoj certifikacijskoj markici koja može biti objavljena na Vašim web stranicama jednostavno putem unosa skripte. Klikom na takvu markicu otvara se e-card koji sadrži sve podatke o Vašim certifikatima kao što su: datum izdavanja, norma, certificirane lokacije. 

Proces kreiranja ˝web markice˝opisan je korak po korak u smjernicama dostupnim u samoj aplikaciji i vrlo je jednostavan. Ukoliko želite znati više, molimo da posjetite naš F.A.Q koji sadrži pitanja i odgovore o korištenju aplikacije.  
Za sve daljnje informacije o eCertMark slobodno nam se obratite putem dolje dostupne poveznice za kontakt.


Zašto su My DNVGL aplikacije preseljene na Veracity.com?

DNV GL je pokrenuo Veracity – sigurnu platform za upravljanje podatcima namijenjenu digitalnim inovacijama. Veracity neće samo uključivati usluge koje su Vama kao našem cijenjenom klijentu dostupne. Ona će omogućavati sigurnu i jednostavnu povezanost među različitim organizacijama i stručnjacima.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas